ONS BEDRIJF

  

PARKETVLOEREN
Wij zijn uw perfecte partner in het leveren, installeren  en realiseren van al uw houten vloeren. Met een  uitgebreide exclusieve collectie van  de meest uiteenlopende houtenvloeren en traditionele ambachtelijke parketvloeren. Alle houtsoorten, motieven, patronen en kleuren die u maar wenst worden voor u zorgvuldig op maat gemaakt.

 

PVC VLOEREN
Tevens beschikken wij over een exclusieve collectie van PVC vloeren zowel in houtmotief als tegel, gietvloer look  deze leveren wij in alle afmetingen en kleuren.

 

SCHUREN VAN PARKETVLOEREN
Voor renovatie van uw bestaande parketvloer bieden wij tevens een groot scala aan nieuwe impressies, wij denken met u mee in oplossingen, creatie en kleur adviezen voor uw houten vloer zodat u altijd de juiste keuze maakt waardoor u weer jaren kunt genieten van uw nieuwe parketvloer. Met indien gewenst, een totaal andere uitstraling.

 

SANEREN VAN PVC VLOEREN
Renovatie van pvc vloeren die al geruime tijd liggen en wat slijtage/gebruikerssporen beginnen te vertonen doen wij saneren en voorzien van een nieuwe coating laklaag zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.

 

ONDERHOUD PARKETVLOEREN | ONDERHOUDS CONTRACT
Onderhoud van uw vloer is van groot belang  voor de levensduur van uw bestaande parketvloer. Wouters heeft hiervoor een eigen onderhoudsmiddelen lijn in hun assortiment waarmee u uw vloer in optimale conditie kunt behouden. Onderhoud uitbesteden? Dat kan zeker! Uw vloer onze zorg! Verschillende soorten onderhoudscontracten voor ieder budget zijn bij ons af te sluiten zodat wij het onderhoud van uw parketvloer behouden, waardoor de kwaliteit en levensduur van uw houtenvloer gewaarborgd blijft.

 

24/7 CONCEPT
Kolen keramiek | Natuursteen staat bekend om zijn 24/7 toegankelijkheid waarvan  vele architecten uit het gehele land gebruik maken. Door deze formule is onze showroom  op ieder gewenst moment van de dag  door u te bezoeken om onze ruime collectie vloeren te bezichtigen. Wij nemen alle tijd voor u en zijn dan ook uitsluitend geopend op afspraak om zo ieder detail van uw nieuwe vloer te faciliteren en te realiseren. Met deze nieuwe concept deelname onderscheid Richard Wouters  zich van andere vloerenbedrijven  in de regio.


ERVARING
Richard Wouters heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en leggen van vloeren. Het vakmanschap is van generatie op generatie doorgegeven. Alex wouters directeur van woutersparketvloeren in Veldhoven heeft na 50 jaar vakmanschap zijn carrière inmiddels beëindigd.

U bent welkom in onze nieuwe showroom aan de dillenburgstraat te Eindhoven!


Richard Wouters | Team Wouters Parket

Continuïteit, kwaliteit en vakmanschap! 

WOUTERS PARKET - PARKET & PVC
Vloeren met uitstraling!